17.10.21 Vi har fått valper

Da har vi fått 7 små nøster, 3 brune  tricolor og 4 svarte tricolor. 3 hanner og 4 tisper. 2 med bob tail og 5 med long tail

11.10.21

Her har det vært stillt på hjemmesiden, ikke fullt så stillt i levende live. Vi har hatt en heftig god utstillingssesong med flere nye stående titler, flere nye championer og flere gruppe og BIS plasseringer. Vi holder på å oppgradere kennelen både i Flekkefjord og i Trondheim og er snart klar for besøk da koronarestriksjonene letter. Elin er under utdannelse og er snart ferdig hundeinstruktør/hundetrener og har gått flere kurs som fri ved fot, spor og frysmarkering. Vi har flere spennende planer for neste år med både eksport/import og videreutdanning så her er det bare å henge på 🤣

Vi venter også valper i oktober 🥰

11.02.21

Vi har vært på ultralyd og det er bekreftet drektighet. Så nå er det bare å vente spent til mars 🥰

Oppdatering 03.09.20

Her har skjedd mye og vi har mye spennende i kommende tid framover også. 

Vi har gjort det godt på utstilling og Dino og Diva har strt sett tatt det som er å ta. Flere titler, Norsk jr vinner 20, Norsk vinner 20 x2, ny Norsk utstillings champ og ellers meget gode resultat på resten  av de vi har stillt. 

Jojo og Jack har fått valper der alle er reserverte, vi fikk 2 brune tisper. 1 svart tispe og 1 isabella hanne. Alt vel med mor og barn. Vi henter også noen kull fra meget spesielle og høyt premierte linjer. 

Er det interesserte for valp fra oss ber vi om å ta direkte kontakt pr tlf da vi har ganske stor pågang og det er enklere å nå oss ved å ringe. 

Vi geder oss til videre planlegging av både utstilling og framtid 🥰

Valper født 10.04.20

Nå har det kommet 5 valper, 2 tisper, 3 hanner. Alle er reservert 🤩

Valper ventes.

Vi venter valper. Ta kontakt for info. 😍

Valpeshow 19.01.20

Livi'n on Love's Diva 4 mnd har vært på sitt første valpeshow, super sosial og trivelig og gikk også barn og hund med Thea på 5 år.

BIR og HP med super kritikk 😍

Del denne siden